Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pronájem pozemku, 2222 m2, Praha 10 - Strašnice

250 czk / za m2 za měsíc
Kancelářské prostory 250 Kč/m2. Poplatky za kancelář jsou 190 Kč/m2 včetně energií a všech služeb ( elektřiny, topení, vody, osvětlení společných prostor, společné kuchyňky, toalet, recepce, úklidu společných prostor). Pronajímatel požaduje dva měsíční ná

Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, 2222 m2, Praha

Nabízíme vám kancelářské prostory ve Sworp Housu, v lokalitě Praze Strašnice. Nedaleko metra Strašnická nebo Skalka, včetně možnosti parkování v objektu a skladovacích prostor.

Tyto exkluzivní kancelářské prostory od 15 m2 do 1 100 m2 se nabízejí s vybavením i bez vybavení. Máte možnost je rozčlenit do jednotlivých kanceláří nebo z nich udělat open space. Tyto kanceláře mají úžasný výhled do parku a čekají na nového majitele. Nacházejí se na 3 N.P. a mají samostatný vstup z chodby, součástí pronájmu jsou společné toalety a společnou kuchyňka.

V kancelářském domě je při vstupu recepce 24/7, čekárna pro obchodní partnery, restaurace, výtah a autobusová zastávka přímo u budovy. Ma metro Strašnická či Skalka se dostanete za 9 minut pěšky.

V budově je možnost si pronajmout skladovací prostory ke kancelářím či samostatně, parkovací místa 2 300 Kč/bez DPH.

Poplatky za kancelář jsou 190 Kč/m2 včetně energií a všech služeb ( elektřiny, topení, vody, osvětlení společných prostor, společné kuchyňky, toalet, recepce, úklidu společných prostor). Pronajímatel požaduje dva měsíční nájmy jako kauci.

Neváhejte a kontaktujte makléřku Ing. Martinu Jandáskovou na tel: 775 072 784 či na emailu: martina.jandaskova@re-max.cz a domluvte si osobní prohlídku kanceláří.
Číslo zakázky: 024-NP06586
Město: Praha 10 - Strašnice
Ulice: V olšinách
Celková plocha: 2222 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Komerční výstavba
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - elektrické
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martina Jandásková

Jandásková Martina


 
Tel. na makléře:
+420 775 072 784

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?